Az interval Edzésprogram csoportban megvalósított, személyes igényekre hangolt, gyakorlati fókuszú készségfejlesztés, amely az alábbi elemekből épül fel. A módszerek és eszközök – amelyek az elmúlt öt év tapasztalatai mentén kristályosodtak ki ebben a formában – mind azt szolgálják, hogy a résztvevők a lehető legrövidebb idő alatt képesek legyenek a tanultakat a munkahelyükön alkalmazni és kézzelfogható eredményekké alakítani.
Stacks Image 1008
1. Online felmérés
Fontosnak tartjuk, hogy a kurzus tartalmát a Te igényeidre szabjuk. Ehhez képbe kell kerülnünk az erősségeiddel, fejlesztendő területeiddel, a munkakörnyezeteddel, a kihívásaiddal.
Stacks Image 1012
2. Személyes interjú
Hiszünk a személyességben, ezért élőszóban pontosítjuk Veled, hogy a gyakorlati alkalmazás terén konkrétan mit szeretnél elérni és ebben hogyan segíthetünk Neked.
Stacks Image 1016
3. Interval Tréning 1.
Az intenzív, interaktív, 3 órás tréning foglalkozás új készségek kialakítása révén készít fel a gyakorlati alkalmazásra és új, produktívabb szokások kialakítására.
Stacks Image 1020
4. Inspiráló ötletek
Az Interval Training után heti rendszerességgel kapsz tőlünk emailen egy-egy rövid, az aktuális témát más megvilágításba helyező kifejtést, néhány gyakorlati tippel.
Stacks Image 1024
5. Interval Misszió – Gyakorlati alkalmazás
Az elmélet szép, de épp annyit ér, amennyit megvalósítasz belőle. Az Intervall Tréninget azzal zárjuk, hogy az új készségek munkahelyi alkalmazására minden résztvevő saját cselekvési tervet dolgoz ki. A tréning utáni hetekben ezeket, a komfortzónádon kívül eső akciókat kell majd megvalósítanod.
Stacks Image 1028
6. Interval Akció Tanulás
A soron következő tréning keretein belül, alkalmanként mintegy 45 percet szánunk a készségek gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos sikerek és elakadások megosztására, közös feldolgozására. Ezek tanulságai és a tréner illetve a résztvevők meglátásai segítenek az alkalmazási nehézségek megoldásában.
Stacks Image 1032
7. Interval Tréning 2.
Az intenzív, interaktív, 3 órás tréning foglalkozás új készségek kialakítása révén készít fel a gyakorlati alkalmazásra és új, produktívabb szokások kialakítására. Egy témát egy vagy két tréning keretében dolgozunk fel.
Stacks Image 1036
8. Interval Mentoring
A kurzus során egy 45 perces négyszemközti beszélgetés keretében minden résztvevővel átbeszéljük, hogy hol tartanak a törekvéseik megvalósításában, milyen akadályokba ütköztek és hogyan fogják ezeket leküzdeni az új készségek sikeres munkahelyi alkalmazása érdekében.
Stacks Image 1040
9. Buddy Support - tanulópárok
A kurzus során tanulópárok is segítik egymást az anyag elsajátításában és a gyakorlati alkalmazásban.
Stacks Image 1044
10. Zárt közösségi oldal.
Zárt közösségi oldal tartalmazza a kurzussal kapcsolatos tudnivalókat, az elméleti háttéranyagot, az elvégzendő feladatokat. A felület teret biztosít arra is, hogy a résztvevők itt tartsanak egymással és a trénerrel kapcsolatot, megosszák kérdéseiket, tapasztalataikat.