Telos Partners

THINK BELIEVE ACT

Stacks Image 239
Végzettség és szakmai képesítések
MA okleveles tanár, ELTE BTK, olasz 1991. és magyar szak 1993.
MBA, London Business School – Corvinus Egyetem, 1996.
Akkreditált Results Coach, Results Coaching Systems, London, 2008.
ACC akkreditált coach (International Coach Federation), 2009.
Akkreditált Nine Conversations in Leadership facilitátor, London, 2010.
Akkreditált Heart of Leadership facilitátor, London, 2011.
Folyékonyan beszélt nyelvek: angol, olasz, magyar.

Hátterem
Tanácsadói pályámat megelőzően mintegy 17 évet töltöttem nagyvállalatok közép- és felsővezetői pozícióiban. Szerepem volt hatékony vállalatirányítási és emberi erőforrás menedzsment rendszerek kialakításában és bevezetésében (Chinoin – Sanofi Aventis), felvásárlás és összeolvadás nyomán szervezetek összehangolásában (ING), új üzletágak kiépítésében (CIB), az üzleti eredményesség nagyarányú fejlesztését célzó radikális változások bevezetésében (PepsiCo).
2005-ben döntöttem úgy, hogy a megszerzett vezetési tapasztalataimat szélesebb szervezeti körben, tanácsadóként ügyfeleim sikerére hasznosítsam.

Szerepem
A Telos Partners magyar irodájának alapítójaként számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleinket működésük személyes, vezetői és üzleti színterén egyaránt sikerre segítsük. Személyes törekvésem, hogy ügyfeleinknek a világ élvonalát képviselő legerőteljesebb fejlesztési módszertanokat hozzuk el, és ezeket minden esetben az ő egyedi ambícióikra hangolva alkalmazzuk.
Tanácsadói és fejlesztői munkáim elsősorban változások bevezetésére, vezetésfejlesztésre valamint értékesítési képességek fejlesztésére irányulnak (nagyértékű vállalati szolgáltatások terén).

Mit hozok ügyfélkapcsolataimba
Ügyfélmunkáim során aktívan építek arra a személyes tapasztalatra, amit a szervezeti élet különböző szintjeit érintő pályafutásom során – beosztott munkatárstól az igazgatóság tagjáig – gyűjtöttem. Tisztában vagyok azzal, hogy a vezetőktől eredményeket várnak el. Munkáim során ezért azt tartom szem előtt, hogy az adott stratégiai facilitálás, coaching, vezetésfejlesztési vagy üzletfejlesztési program hogyan járul hozzá az elvárt üzleti, szervezeti eredmény eléréséhez.

Munkán kívül...
Több-kevesebb sikerrel igyekszem bizonyítani, hogy van élet a munkán kívül. Szabadidőm negy részét Aikidó gyakorlásával töltöm. Ezen kívül leginkább a családom és a szabad levegő tölt fel, közös evezés, síelés, biciklizés. Ez utóbbi egyébként gyerekkorom óta szenvedélyem. Mostanában a hegyikerékpározást maratoni távokon űzve tartom magam karban.