Telos Partners

THINK BELIEVE ACT

Stacks Image 239
Végzettség és szakmai képesítések
Okleveles közgazdász, Janus Pannonius Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar, 1998
Pszichológus, Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, 2008
CMC, minősített vezetési tanácsadó, 2004
Akkreditált „9 Conversations in Leadership” facilitátor, 2010
T-csoport tréner, 2002
Hátterem
Világ életemben vezetési tanácsadással kívántam foglalkozni, és már az egyetemen is erre szakosodtam. Azt követően 1998 és 2009 között nagy globális tanácsadó cégeknél (Andersen, KPMG, PwC) tanultam meg a tanácsadói szakmát. Szakterületem a szervezetek működési hatékonyságának fejlesztése, számos projektet vezetett szervezetfejlesztési, folyamatszervezési és változáskezelési területeken. Munkám során tapasztalatokat szereztem nagy projektcsapatok irányításában és a kapcsolódó projektmenedzsment módszertanok alkalmazásában is. Korábbi ügyfeleim elsődlegesen a telekommunikációs, az informatikai, az energia és a pénzügyi szektor vállalatai közül kerültek ki. Mindezek mellett a PwC igazgatójaként volt alkalmam megtapasztalni a saját csapat vezetésével járó kihívásokat is. 2009 óta tanácsadási munkáim mellett intenzíven foglalkozom vezetésfejlesztéssel és egyéb célzott készség és attitűd fejlesztési programok (pl. értékesítés-fejlesztés, projektmenedzsment és változáskezelés) megvalósításával is.

Szerepem
A Telos tanácsadójaként elsődlegesen olyan projekteket támogatok, amelyekben kombináltan vannak jelen stratégiai, szervezeti-működésbeli és humán kérdések. Hiszek abban, hogy egy szervezet fejlesztését csak a kemény és a puha szervezeti tényezőket együttesen befolyásolva, és az emberekre a lehető legnagyobb mértékig építve lehet megvalósítani. Emiatt kiemelten fontosnak tartom bármilyen változási program vagy átszervezési projekt esetében a változás iránti elkötelezettség kialakítását az érintett emberekben.

Mit hozok ügyfélkapcsolataimba
Szervezetfejlesztőként és tanácsadóként erősségem a strukturált gondolkodás képessége – képes vagyok komplex problémákat is elemeire bontani, majd az elemeket külön-külön és mégis integráltan kezelve megoldani az egész problémát. Munkám közben maximálisan teljesítmény- és minőségorientált vagyok, és ezért olyanokkal tudok jól együttdolgozni, akik magas elvárásokat támasztanak velem és saját magukkal szemben is.

Munkán kívül...
Vonzódom a keleti filozófiákhoz, ezért esténként gyakran egy füstölő és egy nagy bögre zöld tea mellett eresztem ki a gőzt. Hétvégéimet ugyanakkor megpróbálom a természetben tölteni, akár hosszabb gyalogtúrákon vagy a kerékpár nyergében.