Telos Partners

THINK BELIEVE ACT

Stacks Image 239
Végzettség és szakmai képesítések
MA okleveles pszichológus, ELTE BTK, 1991.
Neuropszichológia, posztgraduális kurzus, University of Amsterdam, 1992.
Beszélt nyelvek: angol, magyar.

Hátterem
Pályafutásomat egy nemzetközi HR vezetési tanácsadó cégnél kezdtem, ahonnan egyenes út vezetett egy nagy nemzetközi pénzintézet humánpolitikai területére. Az ott eltöltött 13 év alatt közép- majd felsővezetőként a szervezetek fejlődésével és átalakulásával együtt járó nagy feladatok (felvásárlás, integráció, új üzletág felépítése, üzletág értékesítés ) mindegyikét volt lehetőségem megtapasztalni és végrehajtásukban részt venni.

2008-tól tanácsadóként igyekszem megszerzett tapasztalataimat hasznosítani.

Szerepem
Személyes erősségemből fakadóan az ügyfélkapcsolatok a legfőbb fókuszom, hiszen ebben érzem magam a legjobban. Számomra valódi siker az, hogy a megteremtett emberi–szakmai bizalom alapjain ügyfeleink olyan, a világ élen járó módszertanaihoz juthatnak általunk, és amelyek segítségével egyedi és személyre szabott fejlesztési folyamatok valósulhatnak meg.
A HR és vezetői tanácsadó szerep mellett a Telos Partners üzleti tevékenységével összefüggő operatív működtetésben is jelentős szerepet vállalok.

Mit hozok ügyfélkapcsolataimba
Meggyőződésem, hogy a vezetők problémáit és kérdéseit azok tudják igazán megérteni és azok tudnak az arra adandó válaszban és megoldásban jó eséllyel segítséget nyújtani, akik maguk is voltak hasonló szerepben és ennek megfelelően hasonló feladatokkal kellett megbírkózniuk. Ezzel a meggyőződéssel kezdtem neki életem azon szakmai időszakának, ahol biztosan tudom, hogy tanácsadóként az eddigi életutamból szerzett tapasztalásokkal nagyon jól tudom segíteni a vezetők munkáját, mert értem őket. Ezáltal valódi, a szó szoros értemében vett partnerkapcsolatokat vagyok képes kialakítani.

Munkán kívül...
Az életem azon szerencsés időszakában vagyok, hogy a gyermekvállalást követő, munkától eltávolodó időszak után most ismét intenzívebben fordulok a munka irányába. A maradék időm pedig dedikáltan a gyerekemé.